Om Juridikrådgivarna

Det kostar ingenting att ställa en juridisk fråga på Juridikrådgivarna.se. Använd frågeformuläret som finns under fliken ”Ställ en fråga”. Frågor som skickas direkt via e-post besvaras inte. Den som vill komma i kontakt med Juridikrådgivarna i annat syfte än att ställa en juridisk fråga är dock välkommen att höra av sig till info@juridikradgivarna.se.

Fyll i de obligatoriska informationsfälten och läs noga igenom våra villkor innan du skickar in frågan. Ta del av villkoren här.

Tänk på hur du formulerar dig – undvik känslig information och, om du vill vara anonym, uppgifter som gör att frågan kan härledas till dig.

När vi har tagit emot och läst din fråga kommer du att få ett e-mail om detta till den e-postadress du angav då du skickade in frågan.

Nu börjar vårt arbete med att besvara din fråga. Naturligtvis försöker vi besvara samtliga frågor så snabbt som möjligt, men hur lång tid det tar beror på frågans omfattning, komplexitet och hur stor arbetsbelastning vi har för tillfället.

När vi är klara med behandlingen av din fråga kommer vi att maila svaret till dig. Samtidigt kommer både fråga, utan personuppgifter, och svar att publiceras på hemsidan. Härigenom ökar allmänhetens tillgänglighet och möjligheten för andra att få hjälp med juridiska frågor förbättras.

Vi stöttar kampen mot hjärtstillestånd och hjärtstopp, gör det du med genom att besöka denna webbplats.